Wie zijn we

Over Lieve

Sport en beweging vormen de rode draad in het leven van Lieve. Na de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen maakte ze de overstap naar Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Hoewel ze beide opleidingen aan de universiteit van Gent volgde, bleef de West-Vlaamse tongval hardnekkig aanwezig.

Lieve bouwde ervaring op in verschillende ziekenhuizen en groepspraktijken. De liefde voor het beroep en de stad bleef, wat leidde tot de oprichting van een mooie praktijk in het hart van Gent.

Lieve hecht veel belang aan communicatie en vertrouwen. Ze staat steeds vol enthousiasme klaar voor iedereen.

Opleidingen

  • Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen (UGent)
  • Master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie (Ugent)
  • Postgraduaat in de Manuele Therapie (UGent)
  • Myofasciale Therapie – Dry Needling (Trigger)
  • Manuele Lymfedrainage a.m. Vodder (Dr. Vodderschool België/Nederland)

Over Jason

Gedurende zijn jonge jaren deed Jason zelf frequent beroep op een kinesitherapeut. De herinneringen aan de goeie handen en grote meerwaarde voor zijn fysieke gezondheid, motiveerden hem om uiteindelijk zelf de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan te vatten. Een bezoek aan Gent was genoeg om hem te overtuigen hiervoor de noordelijke landsgrens over te steken.

Jason bouwde ervaring op in verschillende groepspraktijken buiten Gent. Tijdens zijn zoektocht naar een job dichter bij huis ontmoette hij Lieve, bij wie hij zich vanaf 2021 in de praktijk voegt.

Net als Lieve hecht Jason veel waarde aan communicatie en vertrouwen. Jason staat voor iedereen klaar om samen op zoek te gaan naar de best passende, kwaliteitsvolle behandeling.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Lees meer